Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    33
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Why doesn't this wook/

    Can you see why this isn't working...

    Using a .css file...

    Code:
    h1
    	{
    		font-family:arial;
    		font-size:3em;
    		color:#1bf9d7;
    		font:weight:bold;
    	}


    calling the css like so...

    Code:
    <h1>Linda's  Web Page</h1>

    Nothing happens. text is black and size hasn't changed from 2em where I had it before.


    I'm looking & looking for some typo or something but I 'm not seeing anything.

  2. #2
    Regular Coder
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    451
    Thanks
    1
    Thanked 58 Times in 55 Posts
    Make sure that you have the name and location of your css file correct in your <link...

  3. #3
    New Coder
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    33
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OK I caught the font-weight error but that didn't change anything. Also I changed weight from 3em to 35px. no change.

    It's as though the page isn't even seeing the css rule. I'm pretty sure it's giving me the default h1 rendering.

  4. #4
    New Coder
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    33
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well never mind It's fixed I didn't actually catch what happened but it's working. Thanks anyway for taking the time.


 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •