PDA

View Full Version : li's displaying inline IE bug



Jalenack
Nov 27th, 2004, 11:49 PM
<EDIT> EVERYTHING WORKS FINE NOW I HAD AN ANNOYING BIT OF CODE LEFT OVER from an older part of the site that was screwing everything..</EDIT>

arg this one's been stumping me for awhile
everything renders beautifully in all browsers except IE6/pc

the site is http://homepage.mac.com/hsuth/suther/4-1

So my menu items are display vertically in all browsers cept ie6 as im told by some PC friends (thanx tsguitar).



ul#navigation{
font-size: 1.1em;
display: block;}

#navigation li {
background: url(list_style1.jpg) no-repeat 0px 3px;
margin-left: -20px;
padding-left: 20px;
list-style-type: none;
display: block;}

that is the example css im using (including a work-around for an IE list-style-image bug)

I just deleted some superfluous code from my css that was for my productmenu which has been delegated to another page...

It's been sorta frustrating for me on a mac having just this one browser fussing up and there's no way I can debug/test without help from others...I'm thinking of just buying some super cheap dell or something just for debugging/testing...lol

So are the same problems shown in this screenshot (http://homepage.mac.com/hsuth/suther/4-1/suther.jpg) still happening? any idea how i might fix them?

The curves on the sidenavbar and the title nav aren't rendering correctly in IE6 either and im not sure how to fix it - im not wild about using anything other than the transparent curves im using right now...well anything you might suggest would be a great help - thanx!

o and if you sent me screenshots of any changes its made that would be wonderful