PDA

View Full Version : cache on isp server



andrew1234
Aug 3rd, 2004, 02:04 PM
I think my site is being cached on my isps server

I've seen it before a site in the USA that i can go through to load my site in it so the internet thinks i'm going through the USA but really i'm going through my countries server to ver the site

do you have any idea what of a URL where i can do this

regards

Andrew

tsguitar2004
Aug 4th, 2004, 02:16 AM
I don't understand the problem here. Is it that users cannot see changes made to your site because they are served an old, cached version of your pages? How do you know it's not the browser doing the caching? That's more likely. If you put this in your <head>, does it work?

<META HTTP-EQUIV="PRAGMA" CONTENT="NO-CACHE">
<META HTTP-EQUIV="Expires" CONTENT="Mon, 04 Dec 1999 21:29:02 GMT">

Just a guess... More detailed information might help.
-ts