PDA

View Full Version : Flash Error



SC Source
Dec 27th, 2003, 07:05 AM
Hey, I am getting a Flash error and so is everyone else who checks my site. www.guservices.com/triatus

Can someone look at the script and tell me whats wrong wit it.

me'
Dec 27th, 2003, 11:24 AM
I'm not...

But, that is the smallest text I've seen in a while! I found myself around two inches from the screen... I'd hate to have a larger resolution!

ionsurge
Dec 27th, 2003, 11:39 AM
lol bandwidth limit exceeded error. You need some more.


:)

me'
Dec 27th, 2003, 11:41 AM
Or smaller files.

SC Source
Dec 28th, 2003, 04:21 AM
Ok, I fixed that error. Been having the problem for a while. Couldn't figure it out because my server doesn't display a BW exceed.

Why do I keep getting these errors? Now I see a broken Quick Time image.

Anyone?