PDA

View Full Version : refresh aframe



amichaiz
Nov 27th, 2003, 12:45 PM
let say im in apop-up window called ver_cust and i want to refresh the right frame called frameb what is the right syntax?

thanks amichai

glenngv
Nov 27th, 2003, 01:22 PM
right frame in the main window?

1. if the popup window is opened from that right frame:

opener.location.reload()

2. if the popup window is not opened from that right frame but from another frame:

opener.top.frames["frameb"].location.reload()

although the 2nd code will work for both instances, the first code is much faster if applicable

amichaiz
Nov 27th, 2003, 01:33 PM
thanks it works fine