PDA

View Full Version : Help! My drop down menus don't show up



killjoy
Jul 23rd, 2010, 09:19 PM
Help! I'm a beginner and some of my drop down menus won't show up on the web. They show up fine on my HTML editor (Ace), but only two of the columns drop down on the internet site.

I don't understand. If it works fine on one (my Ace HTML Editor) why won't it work on the other? My CSS page is loaded. Everything else is as it should be. :confused:

Can anyone help me?

The site is at http://www.planet-tombraider.tombraidervault.com/

I'd like to use this as a template and alter this so that I can use it for another site, but not until I have this fixed. :o

jimhill
Jul 23rd, 2010, 09:29 PM
<li><a href="http://www.planet-tombraider.tombraidervault.com/index_down.html" class="top_parent">&nbsp;Downloads</a> </li>


remove the </li> on the same row as your top_parent

killjoy
Jul 23rd, 2010, 10:14 PM
Thanks! Can't believe I didn't see that one myself. :thumbsup:

jimhill
Jul 23rd, 2010, 11:22 PM
No problem sometimes just need a new set of eyes looking