PDA

View Full Version : How do I stack div layers?



sweetness020290
Feb 6th, 2010, 06:32 PM
I have a page online that gives me one free webpage. I want it to look like multipule webpages though. Ive seen people stack div layers so when you click a link a new div layer pops up with the information. Can some one please help me out with a code on how to do that?

Excavator
Feb 6th, 2010, 07:11 PM
Hello sweetness020290,
Do you have a specific site you can link us to that shows the affect you're looking for?

There is a topic going at http://www.codingforums.com/showthread.php?t=188644 that may be an approach you'd like to try.

sweetness020290
Feb 6th, 2010, 09:34 PM
ty and yes i do have an example

http://www.neopets.com/~Butterfly_Cuttiee

sweetness020290
Feb 6th, 2010, 09:42 PM
ty so much i tried it out and it did work

sweetness020290
Feb 6th, 2010, 10:06 PM
i was wrong... its acually not working

Excavator
Feb 6th, 2010, 11:45 PM
i was wrong... its acually not working

It's working well for me on FF3.6, IE8 and IE7.

There are a few errors (http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.neopets.com%2F~Butterfly_Cuttiee%23two) that need fixed.

optimus203
Feb 7th, 2010, 04:25 AM
Works fine for me too, although there are 2 small funky scolling sections on the bottom of the page.

jenius
Feb 7th, 2010, 08:28 AM
Yeah, put an "overflow: hidden;" on those last two pictures at the bottom, that should do the trick