PDA

View Full Version : DISPLAY image when flash is not installed



o0O0o.o0O0o
Sep 23rd, 2009, 08:52 AM
is there any code that if flash is not installed on user computer then a image is displayed instead of nothing or big flash icon

seco
Sep 23rd, 2009, 08:57 AM
you know when you add a swf to a site and it has the "you dont have blah blah blah, get it here...."

just put it there.

abduraooft
Sep 23rd, 2009, 08:58 AM
It'd be easy if you use swfobject, check the docs at http://code.google.com/p/swfobject/wiki/documentation

o0O0o.o0O0o
Sep 23rd, 2009, 09:02 AM
i am using this things



<script language="javascript">
if (AC_FL_RunContent == 0) {
alert("This page requires AC_RunActiveContent.js.");
} else {
AC_FL_RunContent(
'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0',
'width', '800',

'height', '449',
'src', '/images/video/intro-video',
'quality', 'high',
'pluginspage', 'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer',
'align', 'middle',
'play', 'true',
'loop', 'true',
'scale', 'showall',
'wmode', 'window',
'devicefont', 'false',
'id', 'intro-video',
'bgcolor', '#ffffff',
'name', '/images/video/intro-video',
'menu', 'true',
'allowFullScreen', 'false',
'allowScriptAccess','sameDomain',
'movie', '/images/video/intro-video',
'salign', ''
); //end AC code
}
</script>
<noscript>
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="800" height="449" id="intro-video" align="middle">
<param name="wmode" value="transparent">

<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="allowFullScreen" value="false" />
<param name="movie" value="/images/video/intro-video.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /> <embed src="/images/video/intro-video.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="800" height="449" wmode="transparent" name="intro-video" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
</noscript>

seco
Sep 23rd, 2009, 09:42 AM
<script language="javascript">
if (AC_FL_RunContent == 0) {
alert("This page requires AC_RunActiveContent.js.");
} else {
AC_FL_RunContent(
'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0',
'width', '800',

'height', '449',
'src', '/images/video/intro-video',
'quality', 'high',
'pluginspage', 'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer',
'align', 'middle',
'play', 'true',
'loop', 'true',
'scale', 'showall',
'wmode', 'window',
'devicefont', 'false',
'id', 'intro-video',
'bgcolor', '#ffffff',
'name', '/images/video/intro-video',
'menu', 'true',
'allowFullScreen', 'false',
'allowScriptAccess','sameDomain',
'movie', '/images/video/intro-video',
'salign', ''
); //end AC code
}
</script>
<noscript>
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="800" height="449" id="intro-video" align="middle">
<param name="wmode" value="transparent">

<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="allowFullScreen" value="false" />
<param name="movie" value="/images/video/intro-video.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /> <embed src="/images/video/intro-video.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="800" height="449" wmode="transparent" name="intro-video" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
<p>PUT YOUR IMAGE HERE</p>
</object>

o0O0o.o0O0o
Sep 23rd, 2009, 03:15 PM
thanks buddy , i will try that