PDA

View Full Version : problem with IE



Turey22
Jul 14th, 2009, 03:05 AM
Hi, I am new here but I have a problem. I am making a site for my friend...really simple site. I dont have much experience at this but I am trying my best. but i have a problem...I have IE7 and every time I pull up the site in IE7 or 8 the site is all the way to the left. I don't know if there is a problem with the code, which I don't see the problem, but I am really lost.

I uploaded it to geocities since my friend hasnt signed up at godaddy.com.

http://www.geocities.com/pa_mifanaticas/dustin/mock.html


Thank you

Turey22
Jul 14th, 2009, 03:05 AM
I forgot to metioned that this site looks great in FF 3.5 and chrome. also safari

Fisher
Jul 14th, 2009, 05:13 AM
width: 10000px;

Is that correct?

Run your page through the validator. The Yahoo ads will cause some problems, but you have more there than that. Validator (http://validator.w3.org/)

Edit: If remove the 10000px line and fix the two blank background attributes, the page centers nicely (after removing the Yahoo junk too)

Turey22
Jul 14th, 2009, 07:00 AM
Is that correct?

Run your page through the validator. The Yahoo ads will cause some problems, but you have more there than that. Validator (http://validator.w3.org/)

Edit: If remove the 10000px line and fix the two blank background attributes, the page centers nicely (after removing the Yahoo junk too)

I am going to do that right now...thank you for that.

Turey22
Jul 14th, 2009, 07:34 AM
two blank background attributes??? Where do you see those at?

Turey22
Jul 14th, 2009, 07:35 AM
Okay so If I open it up in DW it always alignes in the middle but everytime I upload it to geocities it aligns to the left...could it be yahoo?