PDA

View Full Version : Site only shows up in Firefox.



Kabes
Jan 15th, 2009, 04:43 PM
Hi Guys, my site www.lioncityinlinecup.com is blank in all browsers but it works perfectly well in Mozilla Firefox. Is there a code im missing out?

Thanks.

harbingerOTV
Jan 15th, 2009, 05:46 PM
most likely it's the <noembed> tag wrapping your opening <body>

Kabes
Jan 16th, 2009, 02:35 AM
Thx harbin. I have removed the <noembed> tag but it still doesnt show up in IE. Any idea whats missing out??

abduraooft
Jan 16th, 2009, 11:34 AM
Have you fixed it? I see the content in IE now.
btw, your DOCTYPE is incomplete, see http://www.alistapart.com/stories/doctype/

Kabes
Jan 17th, 2009, 04:13 PM
Hi abdu,

I managed to fix it w the stylesheet editing. But right now my mouseovers doesnt seem to work on IE...is it a javascript problem now..?

Thanks.

CFMaBiSmAd
Jan 17th, 2009, 04:41 PM
Your page has a significant number of markup errors, mostly related to a HTML comment that is started but not closed in your <style></style>
section - http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.lioncityinlinecup.com%2F&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0

Find and fix your markup errors and your page will probably start functioning the same in all browsers.