PDA

View Full Version : Why doesn't my image display?



Emsan
Mar 14th, 2008, 03:15 AM
I haven't had this problem before and I have no idea why it won't work. I have the same code as in one of my other websites but on this one the "content" image won't display. Anyone who knows the problem?

http://angels.fan-sites.org/new/

jcdevelopment
Mar 14th, 2008, 03:52 AM
set a height to the image



#box {
background: #faf5f2 url(Bilder/content.png) repeat-y;
margin-right:auto;
margin-left:auto;
width:860px;
height:600px;
text-align:left;
}

Emsan
Mar 14th, 2008, 04:00 AM
^^ Thank you but that didn't help much. The thing is that, that image is going to repeat itself and it won't help to just incrase the height.

rangana
Mar 14th, 2008, 04:04 AM
My apologies for chiming in, but I just can't figure out how you two were communicating :(

@Emsan, What image is suppose to be seen?..

Emsan
Mar 14th, 2008, 04:07 AM
This one is going to be seen. http://angels.fan-sites.org/new/Bilder/content.png
I have coded my site in CSS design.

Edit:
I deleted my cutenews on the index page and now it's working. I have no idea though why it doesn't work with cutenews. Any clues?

Erindesign
Mar 14th, 2008, 04:19 AM
go into the cutenews template stuff into the admincp and post its layout. I think it uses tables or something. Maybe Divs. Anyway, it probably isn't recognized as content so if you add all the way at the bottom of the page, (right where that picture stops showing)
<div style="width:100&#37;;height:1px;clear:both;"> </div> it should work. try it. I don't think its the best way but it works. I use it a lot :p

Emsan
Mar 14th, 2008, 12:41 PM
I have fixed it now, I just copied my cutenews codes from my other site too. I have no idea why it works now, the code isn't that much different. But anyway, problem solved.