PDA

View Full Version : Label a picture (HTML)



AnkorWatt
Jan 19th, 2007, 11:03 PM
I was trying to post the Picture of the Year and Months (between the picture of the Year) on my forum index page www.helitown.com/forum and put the labels directly under both thumbnails as Picture of the Month - When I tried to create a table in the <td> to add an output text, it pushed the Picture of the Year and the other picture off way to the side. Any advice is highly appreciated. Below is my code right now:



<!Picture of Month and Year>
<table cellspacing="3" border="0" align="center" cellpadding="0">
<tr>
<!2nd POM>
<td><a href="http://helitown.com/forum/viewtopic.php?t=214">
<img border="0" src="http://www.helitown.com/gallery/albums/userpics/10002/thumb_normal_s_swiftAP_e_IMG_7017~0.jpg"</a></td>
<td>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
<!POY>
<td><a href="http://www.helitown.com/gallery/displayimage.php?pid=255&fullsize=1">
<img border="0" src="http://www.helitown.com/gallery/albums/userpics/10002/normal_Flying8_575x370.jpg"</a>
</td>
<!1POM>
<td>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
<td><a href="http://helitown.com/forum/viewtopic.php?t=675">
<img border="0" src="http://www.helitown.com/gallery/albums/userpics/10002/thumb_as350d_a6_672x513_377.jpg"</a></td>

</tr>
</table>
<!picture of the month text table>
<table cellspacing="3" border="0" align="center" cellpadding="0">
<tr>
<td >
<font size=+2 color= rgb(0,128,128)>
<a href="http://helitown.com/forum/viewtopic.php?t=190">
2007 Picture of the Year - G-MRM </a>
</font>
</td>
</tr>
</table>

<!end of POM and POY>

VIPStephan
Jan 20th, 2007, 01:17 AM
<!1POM>

What's this? Is that supposed to be a comment? A comment looks like this:


<!-- 1POM -->


Also, looking at the source code using Firefox pretty obviously reveals some errors in the code:


<!Picture of Month and Year>
<table cellspacing="3" border="0" align="center" cellpadding="0">

<tr>
<!2nd POM>
<td><a href="http://helitown.com/forum/viewtopic.php?t=214">
<img border="0" src="http://www.helitown.com/gallery/albums/userpics/10002/thumb_normal_s_swiftAP_e_IMG_7017~0.jpg"</a></td>
<td>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
<!POY>
<td><a href="http://www.helitown.com/gallery/displayimage.php?pid=255&fullsize=1">
<img border="0" src="http://www.helitown.com/gallery/albums/userpics/10002/normal_Flying8_575x370.jpg"</a>
</td>
<!1POM>

<td>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
<td><a href="http://helitown.com/forum/viewtopic.php?t=675">
<img border="0" src="http://www.helitown.com/gallery/albums/userpics/10002/thumb_as350d_a6_672x513_377.jpg"</a></td>
</tr>


And finally you should fix those 47 HTML errors (http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.helitown.com%2Fforum%2F) before you do anything else.