PDA

View Full Version : How to use tell a friend tool



Rizvan_Ali
Jan 15th, 2007, 10:19 AM
Hi

I am a new web designer. I want to know that can i use tell a friend tool without making a database. I am designing a static website but i have to use tell a friend service in it. I don't know how to make a database. Is there any option to use tell a friend tool without connecting to database. Please help me.

Thank you.

Graft-Creative
Jan 15th, 2007, 11:09 AM
Is there any option to use tell a friend tool without connecting to database.


Yes there is, however, you'd still have to use some kind of server-side script to process the tell a friend form.

Here's a good basic tutorial (this one uses PHP to process the form)

Tell a Friend tutorial (http://www.halfadot.com/php_noob/tut1-1.php)

Kind regards,

Gary

Rizvan_Ali
Jan 15th, 2007, 11:32 AM
Thank you very much for sending this tutorial link.