Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Special Characters in XML

    I am having a problem with the '&' character in my .xml file. The following is how my element is defined:

    <mods>9" K&N cone filter</mods>

    When I try to validate a file that has the '&' in one of the elements, I get the following error:

    A semi colon character was expected

    Is there a way to enter this so the '&' is valid or should I not use it at all? TIA!

    JasonRG

  • #2
    jkd
    jkd is offline
    Senior Coder jkd's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    metro DC
    Posts
    3,163
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 18 Posts
    &amp;amp; instead of &

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you very much for the quick reply!! That solves that one!

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Denver, CO
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    XML and DTDs

    [EDIT[Opps posted this in wrong place LOL[/EDIT]
    Brian A Rosner


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •