Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Delaware USA
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Site Application Emails not being sent

    1) Project Details: (be as specific as possible):

    I have a very small issue that was working fine, now it is not. The creator of the site I run and who created the php's is no longer with us.

    Site in question:

    http://www.aaorepodepot.us

    Problem:
    1.Application approval emails not being sent

    2. Forgot password emails being sent but showing from weird unknown sources.

    1.. My site requires a membership, when a visitor clicks on "example" members panel they are given the option to login or apply. Applying is simple and takes seconds. When they do they get the message of "Your Application Has Been Sent. You Will Recive and Email Within 24 Hours After an admin Reviews your Application"

    I frequently check for pending memeberships within my admin page of the site. I can either allow or deny. When either one of them is clicked, a follow-up email is supposed to be sent out to the applicant.

    That is the issue no emails are going out. My host IXweb hosting changed servers and locations and I can only assume it has something to do with that. But of course they tell me that I have to specifically tell my php scripts to email and from where. Only thing is it does, My site was running fine until recently. I just got out after 4 months in the hospital "blah "blah" to find out via pm's and emails sent to me that no one has been getting their approval or denial emails.

    I have tried,looked and done what I can, I have created test appications "one after the other". I just can't figure this silly issue out and would sincerely like some help.

    2. When some clicks on forgot password, the password link/email is sent. However it is showing being sent by:

    AAO@smh01.opentransfer.com
    Repo@smh01.opentransfer.com
    Depot@smh01.opentransfer.com

    I don't know if this is connected with issue #1 or not. I am happy though atleast those emails are being sent, but not so happy they are being sent from whatis above.

    I do have created within my hosts cpanel the email of airborne@aaorepodepot.us. So why it isnt showing that, I cannot tell.

    Any help on these small php email issues would be greatly appreciated. If any further information is needed, plase do not hesitate to ask. My msn is airborne@combatlifesavers.us.

    Much thanks

    Dean Schultz
    aka
    [CLS]_Airborne328

    2) Payment Amount:

    30.00

    3) Payment method/ details (Paypal, check? Timeline?):

    Paypal/CC immediately upon fix or however discussed and approved by one who accepts to fix.

    4) Additional Info (about project or potential bidders):

    All info needed should be above excluding ftp/DB login info of course until and or if necessary.



    Dean Schultz

    _____________

    I hope I have posted this right as I have only used your services one other time "very successful and satisfied". If posted wrong or in the wrong spot I sincerely apologize

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,137
    Thanks
    96
    Thanked 72 Times in 72 Posts
    If you'd like to PM me the approval part of the coding (all of the function) I will see if I can fix it, and then we'll move on to #2.

  • Users who have thanked masterofollies for this post:

    Airborne328 (10-05-2008)

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Delaware USA
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Resolved

    Well, I feel like an idiot now. While waiting for a reply, I have not moved from this chair "and yes my arse is killing me" :-) And found my problem. Both #1 and #2 problems were within the $header

    This was partial blame on my host after they moved server location and added newer ones.

    None the less, this is now resolved.

    I sincerely thank you for your reply and willingness to help out. And will certainly continue touse this site for my php, etc needs. As I am now trying to change an existing script to exclude a row from mysql. But I will try myself first and post in the help section. As I think I am on a roll now and I am just a beginner...:-)

    Sincere Thanks

    Airborne328
    Dean Schultz


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •