Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 11 of 11

Thread: blank page

  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    blank page

    i trying to set up a php site
    and i i set up everythin
    but when i go to the site a blank page shows up
    site is http://bunnymanjp.phpnet.us/
    wht wrong?


    if u can help me in aim yahoo msn tht would be great
    add bunnymanjp

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    201
    Thanks
    8
    Thanked 1 Time in 1 Post
    maybe you would like to give us more details sucha s, what script your running, did you make it yourself or is it a cms sucha s phpnuke?

    Why are you trying to use tinyMCE, personnaly although it is great id try another script.

  • #3
    Super Moderator guelphdad's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    St. Catharines, Ontario Canada
    Posts
    2,634
    Thanks
    4
    Thanked 148 Times in 139 Posts
    please don't post here and ask people to PM you, it isn't the purpose of the discussion forum. it is for interaction so you can get an answer and those coming after you can also figure out a similar problem.

    when you view the source of the page you can see that info in the header tags shows up. are you using a table below that perhaps or something that isn't displaying properly?

  • #4
    Regular Coder Ranger56's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Kent, WA.
    Posts
    783
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by bunnymanjp
    i trying to set up a php site
    and i i set up everythin
    but when i go to the site a blank page shows up
    site is http://bunnymanjp.phpnet.us/
    wht wrong?


    if u can help me in aim yahoo msn tht would be great
    add bunnymanjp
    Code:
    <body>

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

  • #6
    New Coder
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    70
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it seems hard to understand whats going on without source

  • #7
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    here the php code of index if tht helps

    <?php

    /************************************************************************/
    /* PHP-NUKE: Advanced Content Management System */
    /* ============================================ */
    /* */
    /* Copyright (c) 2005 by Francisco Burzi */
    /* http://phpnuke.org */
    /* */
    /* This program is free software. You can redistribute it and/or modify */
    /* it under the terms of the GNU General Public License as published by */
    /* the Free Software Foundation; either version 2 of the License. */
    /************************************************************************/

    require_once("mainfile.php");
    global $prefix, $db, $admin_file;

    if ($op == "ad_click" AND isset($bid)) {
    $bid = intval($bid);
    $sql = "SELECT clickurl FROM ".$prefix."_banner WHERE bid='$bid'";
    $result = $db->sql_query($sql);
    $row = $db->sql_fetchrow($result);
    $db->sql_query("UPDATE ".$prefix."_banner SET clicks=clicks+1 WHERE bid='$bid'");
    update_points(21);
    Header("Location: $row[clickurl]");
    die();
    }

    $modpath = '';
    define('MODULE_FILE', true);
    $_SERVER['SCRIPT_NAME'] = "modules.php";
    $row = $db->sql_fetchrow($db->sql_query("SELECT main_module from ".$prefix."_main"));
    $name = $row['main_module'];
    $home = 1;

    if (isset($url) AND is_admin($admin)) {
    echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0; url=$url\">";
    die();
    }

    if ($httpref==1) {
    $referer = $_SERVER["HTTP_REFERER"];
    $referer = check_html($referer, nohtml);
    if ($referer=="" OR eregi("^unknown", $referer) OR substr("$referer",0,strlen($nukeurl))==$nukeurl OR eregi("^bookmark",$referer)) {
    } else {
    $result = $db->sql_query("INSERT INTO ".$prefix."_referer VALUES (NULL, '$referer')");
    }
    $numrows = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_referer"));
    if($numrows>=$httprefmax) {
    $result2 = $db->sql_query("DELETE FROM ".$prefix."_referer");
    }
    }
    if (!isset($mop)) { $mop="modload"; }
    if (!isset($mod_file)) { $mod_file="index"; }
    $name = trim($name);
    $file = trim($file);
    $mod_file = trim($mod_file);
    $mop = trim($mop);
    if (ereg("\.\.",$name) || ereg("\.\.",$file) || ereg("\.\.",$mod_file) || ereg("\.\.",$mop)) {
    echo "You are so cool...";
    } else {
    $ThemeSel = get_theme();
    if (file_exists("themes/$ThemeSel/module.php")) {
    include("themes/$ThemeSel/module.php");
    if (is_active("$default_module") AND file_exists("modules/$default_module/".$mod_file.".php")) {
    $name = $default_module;
    }
    }
    if (file_exists("themes/$ThemeSel/modules/$name/".$mod_file.".php")) {
    $modpath = "themes/$ThemeSel/";
    }
    $modpath .= "modules/$name/".$mod_file.".php";
    if (file_exists($modpath)) {
    include($modpath);
    } else {
    $index = 1;
    include("header.php");
    OpenTable();
    if (is_admin($admin)) {
    echo "<center><font class=\"\"><b>"._HOMEPROBLEM."</b></font>

    [ <a href=\"".$admin_file.".php?op=modules\">"._ADDAHOME."</a> ]</center>";
    } else {
    echo "<center>"._HOMEPROBLEMUSER."</center>";
    }
    CloseTable();
    include("footer.php");
    }
    }

    ?>

  • #8
    Regular Coder
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Surrey, England
    Posts
    286
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    No that doesnt really help

    My first guess is that you havnt installed the script. A blank screen is usually the cause of a php error. I would guess your server also doesnt have php_errors turned on. I would suggest you ask your hosting provider to turn this on as it will be very helpful in future tasks or may even be able to tell us why the script isnt working.
    Daniel Warner
    - - - - - - - - - -
    GuitarMart.co.uk - Free Online Classified Advertisement for Guitarists in the United Kingdom. Free Ads with a Free Photo.

  • #9
    New Coder
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It generates a page, just nothing in the body.

  • #10
    Regular Coder
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Surrey, England
    Posts
    286
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I have noticed this occurs if you have a php page and include a buggy page into the primary page. It drops all information after the include. Could be of any help?
    Daniel Warner
    - - - - - - - - - -
    GuitarMart.co.uk - Free Online Classified Advertisement for Guitarists in the United Kingdom. Free Ads with a Free Photo.

  • #11
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i tried evrythin but i can get it to work
    if someone could do it for i would really really apreciate it
    ill give you all info
    thxs for whoever can help


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •