Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Louisville, Kentucky
    Posts
    94
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    PHP 5.1.1 Installation problem on Apache

    I've updated to php 5.1.1 (a bit late i know, was using PHPDEV eariler) anyway, when i finished unzipped the files, i configured the httpd document by hand, following the instructions of the intall guide, however, when i run Apache, it says the it is running fine and PHP 5.1.1 and that, but when i go to localhost, and open my index.php file, all that i get returned is PHP code what do i do?
    What was I thinking?
    Email Me

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Colorado, United States
    Posts
    1,208
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Did you configure the mimetype for .php files in httpd.conf?
    "$question = ( to() ) ? be() : ~be();"

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Louisville, Kentucky
    Posts
    94
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    if your talking about AddType application/x-httpd-php .php, then yes I did
    What was I thinking?
    Email Me

  • #4
    New Coder
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Louisville, Kentucky
    Posts
    94
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    nvm, got it sorted, thanx for ur help
    What was I thinking?
    Email Me


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •