Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5

Thread: white page

  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    97
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    white page

    Hello, I have been moving my website to a dedicated server but there is now a page that doesn't show anything, just a white page, I set to all all the parameters to show errors but I can't find anything nor in the apache log nor in the php output. Also syntax is correct.
    how can I understand what's the problem?

    thank you!

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    May 2002
    Location
    Virginia, USA
    Posts
    621
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    what's your index.php look like? Do you have a competing, default file? (index.html, index.htm, default.html, etc) file around?

    I'd want to see your apache logs or php error log. Have you tried restarting apache?

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    97
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Celtboy View Post
    what's your index.php look like? Do you have a competing, default file? (index.html, index.htm, default.html, etc) file around?

    I'd want to see your apache logs or php error log. Have you tried restarting apache?
    All pages work fine but this one. apache and php log doesn't say anything about, yes i restarted httpd many times...

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    May 2002
    Location
    Virginia, USA
    Posts
    621
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Could you post your code? It may just be a missing ?> or similar.

  • #5
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Your Monitor
    Posts
    4,313
    Thanks
    58
    Thanked 525 Times in 512 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by paperino00 View Post
    All pages work fine but this one. apache and php log doesn't say anything about, yes i restarted httpd many times...
    But did you check the normal log or the apache error log? - the error log is the one you need.

    Post your code, we'll take a look. Please remember to post it wrapped in [php][/php] tags.
    See my new CodingForums Blog: http://www.codingforums.com/blogs/tangoforce/

    Many useful explanations and tips including: Cannot modify headers - already sent, The IE if (isset($_POST['submit'])) bug explained, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, debugging tips and much more!


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •