Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    myeik
    Posts
    81
    Thanks
    6
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Exclamation not found php file on server

    hey everybody ,today i found some problem on my server
    i login in net2ftp and upload my php script on my own domain
    it upload on it but when i see this file below error is occur on my domain
    i upload a.php on server

    a.php
    Code:
    <?php 
    echo "test";
    ?>
    and i see the a.php link
    www.example.com/a.php i found this server error


    Server Error

    404 - File or directory not found.
    The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

    so, what do i do?
    all html file are work on it why it not work for php
    Anybody Explain me ,Thanks by minkoko

  • #2
    New Coder
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    55
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    You uploaded to the wrong place or your host doesn't support PHP. Try a phphinfo() or ask your host.
    Hosting Reviews and Discounts: Bluehost Coupon and Hostmonster Coupon

  • #3
    Regular Coder Custard7A's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Australia
    Posts
    286
    Thanks
    32
    Thanked 33 Times in 33 Posts
    Uh.. Have you tried looking in your file index? Why not try and create the file directly on the server. There might be FTP restrictions on script files, or something.

  • #4
    New Coder
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    myeik
    Posts
    81
    Thanks
    6
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    fixed it

    ok ,now i fix my problem
    my web had on one file name web.cofnig

    Code:
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <configuration>
        <system.webServer>
            <httpRedirect enabled="false" destination="" exactDestination="false" childOnly="false" httpResponseStatus="Temporary" />
            <directoryBrowse enabled="false" />
            <defaultDocument enabled="true">
                <files>
                    <clear />
                    <add value="default.html" />
                    <add value="default.htm" />
                    <add value="default.asp" />
                    <add value="default.aspx" />
                    <add value="index.htm" />
                    <add value="index.html" />
                    <add value="index.cfm" />
                    <add value="index.asp" />
                    <add value="index.aspx" />
                    <add value="index.php" />
                    <add value="awstats.pl" />
                </files>
            </defaultDocument>
            <handlers>
                <add name="CGI Script Map" path="*.cgi" verb="5,GET,HEAD,POST" modules="CgiModule" scriptProcessor="\bin\perl.exe &quot;%s&quot; %s" resourceType="File" />
                <add name="Perl Script Map" path="*.pl" verb="5,GET,HEAD,POST" modules="CgiModule" scriptProcessor="\bin\perl.exe &quot;%s&quot; %s" resourceType="File" />
                <add name="PHP" path="*.php" verb="*" modules="CgiModule" scriptProcessor="" resourceType="Unspecified" />
            </handlers>
        </system.webServer>
    </configuration>
    and i remove this file now working my site but
    i found some problem at google
    when i search my site on google.com
    Site is Under Construction
    why it problem?


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •