Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    38
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    on jan 1 my entire site started wigging out.

    i don't know where to even begin. it's an smf forum and i've had the forums over there tied up in this drama. the forum was running a little bit claptrap but okay until jan 1 when it started crashing out of nowhere and Spinx search would keep breaking too.

    Absolutely nothing has helped. Usually crashes in the wee hours, when there's little traffic to tie it up. I had made no coding changes whatsoever since mid December and those were minor. Now the site keeps trying to commit suicide on me daily.

    I need serious help here. I've lost a lot of sleep because I need to be on to be there when it crashes.

    Code errors seem to run the gamut. And the server itself does not have hardware problems.

    If you need more info, let me know. I got mountains of logs.

  • #2
    Super Moderator guelphdad's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    St. Catharines, Ontario Canada
    Posts
    2,633
    Thanks
    4
    Thanked 148 Times in 139 Posts
    please try to make an informative post. Re-read your post above as if it had nothing to do with you and then answer

    a) where is the mysql question since you've posted in that forum
    b) we realize you're frustrated but you've given us no idea of what the actual problem is.

    as it is your post does not tell us enough information to help you and it isn't helpful to others who may have similar problems as there aren't enough details to even guess what your problem is.

    take a few minutes, regroup. rethink and post what you think is relevant so we may help you in getting a solution to an obviously frustrating problem.

    Thanks,

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    38
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    All right. I'm really sorry. I had a fix done just to get the site back up and functioning but am left with many, many errors.

    I run an SMF forum. Here is one of the errors that keeps happening over and over:

    Code:
    Apply Filter: Only show the error messages of this URL
    http://warriorcatsrpg.com/index.php?action=profile;u=32565
    Apply Filter: Only show the errors with the same message
    8: Undefined index: id_member
    Apply Filter: Only show the errors from this file
    File: /home/warrior/public_html/Themes/default/UltimateProfile.template.php
    Line: 664
    I don't know code or server stuff very well, but I'm trying to learn. I'm sorry.

  • #4
    Super Moderator guelphdad's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    St. Catharines, Ontario Canada
    Posts
    2,633
    Thanks
    4
    Thanked 148 Times in 139 Posts
    you are posting in a mysql forum. Mysql is a relational database. you have no question here relating to a database. You might have php script errors but again it is hard to tell. I'll move the thread to the php forum though.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •