Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    105
    Thanks
    18
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Admin-system bug

    Hello best people!

    I have an bug that im really trying hard to solve but without any results! The bug is if you go to my page: www.blackdragon.se/project and then hit the login button, the server will MAYBE send the information to process.php and then the server will answer with 2 red notification, that nothing was typed. But at the most time that dosn't happen, the server does not even send information and everything is still feezing.

    But if you visit the exactly location of the site: www.google.webblord.se/project/index.php then it will work excellent. So why is this bug occuring? Please can someone help me solving it!

    Try to reser your webbrowser cache/cookies the bug will occur again if you only visit the direct link without the home direction.

  • #2
    Super Moderator Inigoesdr's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Florida, USA
    Posts
    3,642
    Thanks
    2
    Thanked 405 Times in 397 Posts
    You have an unclosed br tag before your form that is breaking the HTML.

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    105
    Thanks
    18
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Inigoesdr View Post
    You have an unclosed br tag before your form that is breaking the HTML.
    WTF? Can i close br tags :s? Please can you show me in which line and how you rewrite it. I thought br tags cant be closed, only is used like "<br>" thats all.

  • #4
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Your Monitor
    Posts
    4,313
    Thanks
    58
    Thanked 525 Times in 512 Posts
    Blog Entries
    5
    Thats old html4 standard. These days (despite being told to learn HTML) you're supposed to learn HTML5 and *know* that <br> should now be <br />

    I know, confusing isn't it. Whats worse is that HTML4 isn't deprecated (no longer supported) so when you learn, it's always recommended you start with HTML4 and then work your way up being completely confused by the differences. Then if you're really lucky you have to deal with XML and that makes it even worse!

    I blame w3 schools for continuing to promote HTML 4 on their site. If everyone promoted HTML5 and no v4 we'd not be in this situation.
    See my new CodingForums Blog: http://www.codingforums.com/blogs/tangoforce/

    Many useful explanations and tips including: Cannot modify headers - already sent, The IE if (isset($_POST['submit'])) bug explained, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, debugging tips and much more!

  • #5
    Super Moderator Inigoesdr's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Florida, USA
    Posts
    3,642
    Thanks
    2
    Thanked 405 Times in 397 Posts
    Quote Originally Posted by Haidar View Post
    WTF? Can i close br tags :s? Please can you show me in which line and how you rewrite it. I thought br tags cant be closed, only is used like "<br>" thats all.
    Looks like you fixed it. Earlier when I looked at the page it looked like this:
    Code:
    <br><br
    <form action="process.php" method="post">
    The second BR was missing a closing > sign. The form is posting now.

  • #6
    Regular Coder
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    105
    Thanks
    18
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Actually i didnt change a thing :P still getting the bug :/


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •