Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    17
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lightbulb Getting Warning while using file_get_contents() and get_meta_tags() from wampserver

    Hello

    I have run into a problem. I have wampserver 2 installed on my notebook. When I am using file_get_contents() and get_meta_tags() functions in a script from localhost I am getting warnings like this:

    failed to open stream: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. in C:\wamp\www\test.php on line 3

    From the warning message I think there is some problem while connecting to other websites from wampserver. But the same code works just fine in my remote server.

    I am connected to my college LAN and behind a proxy server which is set up by the college.

    Any suggestions about this will be highly appreciated.

    Thanks A Lot!

  • #2

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    17
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by gvre View Post
    Try to connect via proxy. Check stream_context_create for more details.
    Hi

    I visited the link and got the idea. It is working now. Thanks a lot!


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •