Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    pennsylvania
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    still learning this...

    Hi I was just wondering if anyone would be able to explain to me why one of my sites that I just switched over to php is not showing the main image when the alternative link is used to get there. Let me explain a little bit. http://listed.elektrified.org/ works fine but when you try going to the same site by this link http://elektrified.org/listed/ the main image is broken. Ive looked at my coding numerous times and deleted all the .html files from my ftp folder and im just lost. any help or insight will be appreciated. Also, ive done the .htaccess parsing for .html .htm to be changed to .php files. Thanks again!

  • #2
    Senior Coder missing-score's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    UK
    Posts
    2,194
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Right, Your image may need to be in a different folder. I dont know how your folders are layed out, but the chances are the image is in the wrong folder. This doesn't seem like it is anything to do with you switching to PHP.

    You might like to try putting <img src="../yourimage.gif" /> in the /listed file if it is not already there.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    pennsylvania
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ahhh! haha. thanks so much, you were right! I always appreciate an extra set of eyes that havent stared at the code till it all blends together


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •