Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Indore (INDIA)
    Posts
    37
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Session variable working in IE but not in MozillaFF

    Hello all,

    When I was testing my site in mozilla I got the following issue

    I am setting session variable in my parent window and accessing it
    in child window.


    This process is working properly in IE ,

    But in MOZILLA i am not able to get the value of session. and also not able to read the value set in the child window.

    Please help me sort out for this issue.

    thanks & regards.

  • #2
    Regular Coder kokjj87's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Singapore
    Posts
    279
    Thanks
    1
    Thanked 55 Times in 54 Posts
    Do you have cookie enable in your browser?

  • #3
    UE Antagonizer Fumigator's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Utah, USA, Northwestern hemisphere, Earth, Solar System, Milky Way Galaxy, Alpha Quadrant
    Posts
    7,691
    Thanks
    42
    Thanked 637 Times in 625 Posts
    Have you assigned a name to your session using the session_name() function?

    http://us.php.net/manual/en/function.session-name.php

  • #4
    New Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Indore (INDIA)
    Posts
    37
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thank you sir , for your response

    yes I have cookie enable in my browser

    but still having the same problem.


    please suggest me if there is another solution possible regarding the same problem.

    thanks & regards

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Indore (INDIA)
    Posts
    37
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hello sir ,thanks for your suggestion

    Yes I have assigned a name to my session using the session_name() function


    but still having the same problem .
    please suggest me if there is any other solution possible regarding the same problem.

    thanks & regards


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •