Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    INDIA
    Posts
    94
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    column names appears trimmed

    Hi experts

    I have a problem retireving columns from MSSQL database. Column names appear trimmed in array..
    I am using pear DB on windows.

    for eg.
    PHP Code:
    $sql="Exec dbo.up_parmsel_projects ";
    $arr=$db->getAll($sql,DB_FETCHMODE_ASSOC); 
    Array ( [Project_ID] => 1234 [CertificateCrLfsAfterAnnexIntr] => 1 [CertificateCrLfsAfterProducts_] => 10 )
    see the columns "CertificateCrLfsAfterAnnexIntr" and "CertificateCrLfsAfterProducts_" these are incomplete names. On linux it works perfectly fine, without any problems.

    What could be the cause and solution for this wierd problem
    -------------------------
    Shailesh Patil
    -------------------------

  • #2
    New Coder
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    INDIA
    Posts
    94
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi Guys.

    Any clue what going wrong.
    Is it for my php settings or pear db?

    Thanks in advance.
    -------------------------
    Shailesh Patil
    -------------------------

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    INDIA
    Posts
    94
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello Experts

    Any ideas?
    -------------------------
    Shailesh Patil
    -------------------------

  • #4
    New Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Is your stored procedure running fine without pear? Check that first. If that is done then you have got some problem in PEAR. Bu i think you have a problem with your stored procedure.

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    INDIA
    Posts
    94
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for reply.
    My stored procedure runs perfectly fine.
    I have same project up and running on linux server. Over there everything works fine. It only happened when i moved it to my windows computer.
    So, i guess its a problem with Pear DB on windows box.
    Are there any workarounds for the same?


    Quote Originally Posted by achcore View Post
    Is your stored procedure running fine without pear? Check that first. If that is done then you have got some problem in PEAR. Bu i think you have a problem with your stored procedure.
    -------------------------
    Shailesh Patil
    -------------------------

  • #6
    New Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I mean to say, is your stored procedure running successfully in windows computer without the PEAR?

  • #7
    New Coder
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    INDIA
    Posts
    94
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes. it does. without any problem.
    And as i said, i successfully done this on Linux. And MSSQL server is same for both the environment.

    Quote Originally Posted by achcore View Post
    I mean to say, is your stored procedure running successfully in windows computer without the PEAR?
    -------------------------
    Shailesh Patil
    -------------------------


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •