Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    new to php need mailer help

    hi im doin a anonymous form php mailer and everything seems to work except when i send a test email to myself instead of it displaying the email i had it send from it says nobody @ myhost.com in the inbox but the Reply-To shows the email i had it send from ive tried all kinds of stuff i cant figure it out can someone help me out here with the problem ? code : http://bytme.hostinsanity.com/eml/mail2.txt

    sorry i cant post the code on the thread im not home and doin this from a psp ..lol an the Y symbols are the \ symbol
    Last edited by newpie; 11-02-2007 at 09:16 PM.

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    May 2006
    Location
    Wales
    Posts
    820
    Thanks
    1
    Thanked 82 Times in 79 Posts
    You're overwriting the $headers var over and over, it should be:

    PHP Code:
    $headers ="Mime-Version: 1.0\r\nContent-Type:text/plain charset=\"ISO-8859-1\"\r\n";
    $headers .="Content-Transfer-Encoding: 8bit\r\n";
    $headers .="X-Priority: 3\r\n";
    $headers .="X-PHP-Mail-Priority: High\r\n";
    $headers .="X-Mime-OLE: Produced by MS MimeOLE v5.00.3000.100\r\n";
    $headers .="X-Mailer: y0\r\n";
    $headers .="From: $from <$from>\r\n";
    $headers .="Reply-to: $from\r\n"


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •