Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    PHP + Apache Problem

    Ok, as of now I have PHP 5.21 and Apache 2.2 installed on my server machine. When I connect to localhost to test the server, the default .html file apache uses comes up ok, meaning I can connect to the server. The problem I'm having is that when I go to localhost/test.php nothing comes up. I'm know the file is there under the correct name, and it should echo to say "Hi there". Instead it shows nothing. It also won't show php if I append it to the html file, but the html still shows fine.

    Any ideas?

  • #2
    Super Moderator Inigoesdr's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Florida, USA
    Posts
    3,642
    Thanks
    2
    Thanked 405 Times in 397 Posts
    Make sure php is enabled in the httpd.conf(and check the paths), and check your error logs. Also search the forums, this question has been asked before and your problem might have already been answered.

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Canada
    Posts
    924
    Thanks
    10
    Thanked 56 Times in 55 Posts
    is the file located in the .htdocs directory?

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes @ jihaslip, and I've checked all the paths and values in the conf file and they are all correct. Ill take a look around and see what I can find.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •