Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    easy problem i think...please help

    ive installed all my cgi scripts and their working (for a search engine) the problem is-->the only way the script will work is if an "html" folder is placed within the cgi-bin, and obviously if i try to open html pages that are in the cgi-bin...they don't work....ive got a configuration file containing variables...and i can change the "html" directory from "html" to something like "http://www.domainname/html" but when i run the script..it still doesn't work HOW CAN I CHANGE THE DIRECTORY NAME, SO THAT IT WILL WORK???
    thanks.

  • #2
    New to the CF scene
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Maryland
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You can try it in either one of 2 ways. The first will be the easiest way to try it.

    Instead of a URL the script may be asking for a path - in that case something like /www/usr/login/html would do it.

    If that is not the case, you could also try moving the entire script pack out of the CGI directory, most servers will allow a cgi script to run outside the CGI directory and if yours will - your html files will work there as well.

    Hopefully this helps you...


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •