Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy cgi guestbook error

    doenloaded a guestbook script and getting the following error message

    Your script produced this error: Unrecognized character \254 at ./bnbbook.cgi line 185.


    can anyone help?

    my guestbook is at

    http://gallusgun.tripod.com/feedbackform.html

    I will need a padded room soon if I can't sort this oot.........

  • #2
    New to the CF scene
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Australia
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi tinman,

    Is it possible to post the actual script, it's seems as though
    it may be a simple syntax error but need to see the code
    to be sure...

    kayess

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the script has too many characters so it won't let me post it here. Do you have an email address I can mail it to you?
    cheers

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Australia
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi tinman,

    In the code look for a line that looks line this -

    { &notify_me; }

    try changing this to either one of the following -

    { notify_me; }
    { &notify_me(); }

    I can't run the script from my localhost so am unable to try it.

    Hope this helps

    steve@kayess.com.au

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Australia
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    try again,

    change

    Code:
    { &notify_me; }
    
    to either
    
    { notify_me; }
    or
    { &notify_me(); }
    hope that worked

  • #6
    New to the CF scene
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    firstly....do you have any idea what blat. exe is.....have followed the instructions for windaes 98 and changed the settings for blat. exe and put in the line you suggested.......now I am getting the following error......
    "It looks like there was an error:
    Your script produced this error: (Maybe you didn't strip carriage returns after a network transfer?) "

    help!

    I don't have a clue what I'm doing!!!

  • #7
    New to the CF scene
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Australia
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    If you haven't done so already, you will need to download
    BLAT and install it.....
    you can get it by clicking the link below

    http://www.interlog.com/~tcharron/blat194.zip

    Just follow the install instructions included in the zip file and
    try again....

    Let me know how you go ;-)

    Steve


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •