Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Texas
    Posts
    472
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Can't see images?

    I'm hosting a web server on my computer. And I'm trying to use this website, tv.com. The problem is I can't see any images on that website. I went to their image server, "image.com.com", and it took me to my server. Anyone know what could be causing this?
    If you're reading this, it may already be too late!

  • #2
    Senior Coder JamieR's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,161
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    What browser you using?

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Texas
    Posts
    472
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Firefox. But the same thing happens in IE.
    If you're reading this, it may already be too late!

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    1.12W 52.67N
    Posts
    218
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Digger3000
    "image.com.com"
    Anything there not looking quite right to you???

    Quick question, have you checked for spyware recently?

    For info - it works fine in IE & FF.

  • #5
    Regular Coder
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Texas
    Posts
    472
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah, for other people it works just fine. But if I go to image.com.com, I see the same thing as when I go to localhost.
    If you're reading this, it may already be too late!

  • #6
    Regular Coder
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Texas
    Posts
    472
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Does anyone know what could be causing this?
    If you're reading this, it may already be too late!

  • #7
    Regular Coder
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Texas
    Posts
    472
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Here, go to http://tv.com and compare what you see to this screenshot I took. Notice any difference?
    If you're reading this, it may already be too late!

  • #8
    Regular Coder
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Texas
    Posts
    472
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok I figured it out. I edited something called a "HOSTS" file.
    If you're reading this, it may already be too late!


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •