Hmm, I wonder if anyone knows why a local SMTP server would behave like this whenever it's trying to send something to hotmail, and how to fix it. (Or is it hotmail behaving, not the mail server?)
Code:
Total Messages: 1
Sent: 0
Bad: 1
Left: 0
Time: 11 s
Msg/h: 327

SMTP log closed at 9-21-2003 02:57:40 em


PostCast Server 2.5.24
SMTP log started at 9-21-2003 02:57:46 em

Thread 1: 02:57:47 em [<-->] : Connecting to mx4.hotmail.com
Thread 1: 02:57:47 em [<-->] : Connected.
Thread 1: 02:57:47 em [--->] : 220 mc4-f6.hotmail.com Microsoft ESMTP MAIL Service, Version: 5.0.2195.5600 ready at  Sun, 21 Sep 2003 05:49:51 -0700 
Thread 1: 02:57:47 em [<---] : HELO 127.0.0.1
Thread 1: 02:57:47 em [--->] : 250 mc4-f6.hotmail.com Hello [81.172.136.78]
Thread 1: 02:57:47 em [<---] : RSET
Thread 1: 02:57:48 em [--->] : 250 Resetting
Thread 1: 02:57:48 em [<---] : MAIL FROM:<liorean&#x40;f2o.org>
Thread 1: 02:57:48 em [--->] : 554 Transaction failed
Thread 1: 02:57:48 em [<---] : QUIT
Thread 1: 02:57:48 em [<-->] : Disconnected.
Thread 1: 02:57:48 em [<-->] : Error: 554 Transaction failed
Thread 1: 02:57:48 em [<-->] : Connecting to mx1.hotmail.com
Thread 1: 02:58:01 em [<-->] : Error: [10060] Connection timed out
Thread 1: 02:58:01 em [<-->] : Connecting to mx2.hotmail.com
Thread 1: 02:58:01 em [<-->] : Connected.
Thread 1: 02:58:01 em [--->] : 220 mc2-f9.hotmail.com Microsoft ESMTP MAIL Service, Version: 5.0.2195.5600 ready at  Sun, 21 Sep 2003 05:50:05 -0700 
Thread 1: 02:58:01 em [<---] : HELO 127.0.0.1
Thread 1: 02:58:02 em [--->] : 250 mc2-f9.hotmail.com Hello [81.172.136.78]
Thread 1: 02:58:02 em [<---] : RSET
Thread 1: 02:58:02 em [--->] : 250 Resetting
Thread 1: 02:58:02 em [<---] : MAIL FROM:<liorean&#x40;f2o.org>
Thread 1: 02:58:02 em [--->] : 554 Transaction failed
Thread 1: 02:58:02 em [<---] : QUIT
Thread 1: 02:58:02 em [<-->] : Disconnected.
Thread 1: 02:58:02 em [<-->] : Error: 554 Transaction failed
Thread 1: 02:58:02 em [<-->] : Connecting to mx3.hotmail.com
Thread 1: 02:58:09 em [<-->] : Error: [10061] Connection refused
This happens for no other recipient domain I've mailed yet.