Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 7 of 7

Thread: SSI on IISv5

  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question SSI on IISv5

    i have win xp and im runnin IIS v5.1

    however whenever i want to include a ssi, i get a permision error, i know u should add a line or two to ur .htaccess but thats on unix, or apache servers, so can someone help me ???


  • #2
    Senior Coder Morgoth's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ontario, Canada Remaining Brain Cells: 6
    Posts
    1,402
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I might not be able to help you, but can you explain to me what ssi is?

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    server side includes,

    its a small command to get the output of a script to ur *.shtml page...

    for example u add this code to a index.shtml

    <!--#exec cgi="/cgi-bin/ssi/test.pl" -->

    then the test script containts

    print "hello world";

    exit;

    in the shtml page where u inserted the ssi, it should appear hello word...

    hope that help

  • #4
    Senior Coder Morgoth's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ontario, Canada Remaining Brain Cells: 6
    Posts
    1,402
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    LOL, I opened my ASP book, and was looking for some IIS details and I saw SSI just sitting in there.

    Hum.. by the sound of file permissions are you sure you have read access for everyone set for that file?

  • #5
    Senior Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Wichita
    Posts
    3,880
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    What sort of SSI are you trying? I use SSIs under IIS all the time and don't have any trouble.

  • #6
    Senior Coder Morgoth's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ontario, Canada Remaining Brain Cells: 6
    Posts
    1,402
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I run Windows 2000, IIS 5.0 Service Packed 3, and I believe, I am only able to run #include, I have tried #fsize and #flastmod and they don't seem to work.

  • #7
    Senior Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Wichita
    Posts
    3,880
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Originally posted by Morgoth
    I run Windows 2000, IIS 5.0 Service Packed 3, and I believe, I am only able to run #include, I have tried #fsize and #flastmod and they don't seem to work.

    See this thread for the rest of the equation.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •