Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    iframe targeting (xara menu) target won't target

    I have this code for my xara menu:

    submenuItem("yadayada","yadayada.html","_blank","camden_plain");

    I want to target one of two iframes I have on my page (myFrame):

    submenuItem("yadayada","yadayada.html","_myFrame","camden_plain");


    Tis not working...just opens a new window like the target is simply saying _blank.

    I'm lost folks. any help...well would be helpful...Thanks!

  • #2
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    what is the name of your iframe? Is it _myFrame or myFrame ? If its myFrame then you don't put the leading underscore. Its likely opening in a new window because it can't find a page that has that name.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up hmmm...i'm gunna cry if it was that simple.

    Let me check...brb

    Sweet. Man...it's always something as simple as that. For some reason I thought the code required the _ (dash) before the Iframe command.

    Many thanks.

    That was seriously the funniest brainfart I have had in a long time...LOL

    You rock!


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •