Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Auto Text Animator

    Ok, I've made this auto text animator and had it a for a while now. I'm about the submit it around but before I do I wanna see if I can fix one last visual problem. In gecko-based browsers, when I use innerHTML too much, the content starts flashing or clipping. I was hoping someone here might have some ideas. Here's the url:

    http://maximus.velegant.com/dev/ata/ata.html

    Thanks for any help.
    - Maximus

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Edinburgh
    Posts
    1,352
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi,

    nothing works for me in Firefox. there's no animation and the buttons don't work.

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well, I have no idea about that one. As the page reads, I have tested it in FB.6/.7 and FF.8/.9/.9.3 so it does work in all of them. Now I can't help you if you are using a nightly build because those are buggy at times. Maybe you running it on linux or something? Maybe there is a problem there...

    Anyway, I've had friends test it and all of them say it works. Maybe you have javascript disabled ? HAHA... maybe not. anyway try the link again or try in Netscape 6/7.

    http://maximus.velegant.com/dev/ata/ata.html
    - Maximus

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    905
    Thanks
    23
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Opera 7 doesnt like it either... buttons dont work - mouse movements interupt the text aswell.

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok that one is valid but only in opera 7.02. It seems to handle sgml chars poorly although 7.54 handles them properly so i'm working on a way to correct this. Now... aside from that, it works in opera quite well and i have no idea about your mouse problem.

    Bah... all your browsers are on crack mine work fine. Of course I can only test in WInXP so that could be a reason.
    - Maximus

  • #6
    New Coder
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, it would be nice if someone would at least look at the script and tell me if they know of a workaround. Please don't tell me it doesn't work cause I'm been testing off my *** and getting everyone I can find to test so I know it works.

    Now would someone please help me out or just tell me there is no way to fix the problem. Again the problem is in Gecko-based browsers (Mozilla,FB/FF,NS) the written content flashes after a while. Any ideas on that problem?
    - Maximus


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •