Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    83
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Code killing my homepage. Please help!

    Not sure what code is doing this, but the homepage on my site lost a lot of functionality. Can someone please take a look & possibly help me out? Thanks. Here is the site:

    http://174.120.16.66/~thomasse/

    Here is the theme site showing what is supposed to be happening here:

    http://www.elegantthemes.com/demo/?theme=SimplePress

    PLEASE HELP!!! Thanks

  • #2
    Supreme Master coder! Philip M's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    London, England
    Posts
    17,730
    Thanks
    202
    Thanked 2,508 Times in 2,486 Posts
    Many people are reluctant to click on links, especially those shown as IP numbers. And especially something with malware lurking around.

    All the code given in this post has been tested and is intended to address the question asked.
    Unless stated otherwise it is not just a demonstration.

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    83
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Philip M View Post
    Many people are reluctant to click on links, especially those shown as IP numbers. And especially something with malware lurking around.


    I understand that. Its like that because the domain I am switching it to already is in use, and I am creating the site then switching to that domain once completed. Anyway, you can see my past posts, no spam there. Just looking fo rsome help on some things.

  • #4
    Master Coder felgall's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    6,459
    Thanks
    0
    Thanked 632 Times in 622 Posts
    Why not post the code so we can see it without having to follow a link and then view source.
    Stephen
    Learn Modern JavaScript - http://javascriptexample.net/
    Helping others to solve their computer problem at http://www.felgall.com/

    Don't forget to start your JavaScript code with "use strict"; which makes it easier to find errors in your code.

  • #5
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Flint, Michigan, USA
    Posts
    617
    Thanks
    1
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    There are a number of errors in your code which might be causing problems. See them here:
    http://validator.w3.org/check?charse....66/~thomasse/

  • #6
    New Coder
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    83
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just tried posting the code....it says its too long to post.

  • #7
    Supreme Master coder! Philip M's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    London, England
    Posts
    17,730
    Thanks
    202
    Thanked 2,508 Times in 2,486 Posts
    jalerie (brave fellow!) has told you about the many errors in your code. Fix them!

    All the code given in this post has been tested and is intended to address the question asked.
    Unless stated otherwise it is not just a demonstration.

  • #8
    New Coder
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    83
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah, that might help, but I doubt it will be that simple. If you run that code validator on Google, apple, microsoft, or any website it finds errors. Its not that useful. Im sure there is a javascript conflict, etc. The validator can not see that

  • #9
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Flint, Michigan, USA
    Posts
    617
    Thanks
    1
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    I guess I could go to your site, view source, store it on my computer, and run JSLINT on it. Not!

  • #10
    Supreme Master coder! Old Pedant's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    25,020
    Thanks
    75
    Thanked 4,323 Times in 4,289 Posts
    Well, I was brave enough to go to both sites.

    GOOD GRIEF! It's nearly amazing anything works on your page, given the number of JS scripts you are running there!

    Almost surely you have 3 or 4 of those scripts that are conflicting with each other.

    Try adding in ONE FEATURE at a time.

    That is, remove most of those scripts and then add them back in, one at a time, until you identify the killer.

    But whether there is an easy fix of not depends on WHAT the conflict is.

    Have you considered contacting those "elegantThemes.com" folks to see if they can help? They are more likely to know what is conflicting with their code than any of us would be.
    An optimist sees the glass as half full.
    A pessimist sees the glass as half empty.
    A realist drinks it no matter how much there is.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •