Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    The Netherlands
    Posts
    252
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    NS 4 problem concerning layers

    Hi,

    I'm working on my personal website and I am experiencing problems with NS 4.

    Where in IE there appear sublinks when one moves the mouse over the buttons. In NS 4 nothing happens. The thing is that both the sublinks and the scrollable content are scripts that use layers. Apart from each other they work fine, but together the sublinks get screwed up.

    Would you guys take a look at this problem? You can find my website at http://michielvandergeest.port5.com
    Please note that the website is still under construction and that the website is not (yet) fully translated in English.

    Cheers, Michiel

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Spain
    Posts
    420
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The best answer would be:
    Just don't worry about NS4; as far as I know, nobody/ a very small amount of people still uses it. It was a primitive, buggy browser.
    Don't resist to assimilation. Billions of Borgs can't be wrong!

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    867
    Thanks
    4
    Thanked 8 Times in 8 Posts


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •