Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question jQuery tooltip only runs once in forum...

    Hello,

    I'm attempting to use a jQuery tooltip (Tipsy, located here) in the index of a forum. What I'd like to do is remove the forum's description and place it in a pop-up when you hover over the forum name.

    I've managed to get it to work, but only on the very first forum name. After that, they simply display the default browser tooltip.

    Here is the script code that goes in the header:

    Code:
    <script type='text/javascript'>
    jQuery.noConflict();
      jQuery(function() {
        jQuery('#tooltip').tipsy({gravity: 's'});
      });
    </script>
    Here is the part of the template that is affected:

    Code:
    <h4>
        <a href="{parse url="showforum={$forum_data['id']}" seotitle="{$forum_data['name_seo']}" template="showforum" base="public"}" id='tooltip' title='{$forum_data['description']}'>{$forum_data['name']}</a>
    </h4>
    And the Tipsy library can be viewed here: http://www.xasper.net/jquery.tipsy.js

    Does anyone know what could get this to work?

    I appreciate any assistance. Thank you.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails jQuery tooltip only runs once in forum...-1st-name.jpg   jQuery tooltip only runs once in forum...-2nd-name.jpg  


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •