Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    problem on internet explorer

    I created a program that calculated mpg for several tanks of gas, and the gave an average for all the tanks as part of a homework assignment. The program ran fine on IE and FF locally, but once I uploaded it to a server it no longer ran in IE - just FF. Has anyone encountered this type of error? I can post the code if needed, but I can't imagine that the error lies there because it works on my computer. I did try to upload it somewhere else to see if it was just the server I uploaded it to, but I had the same problem. I also checked to see if the server amended my code, but the source is exactly the same as my code on my computer.
    Thanks!

  • #2
    New Coder
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    If the code is pure javascript, I think the problem is on the code, not on the server.

    Please post your code or link to the page with this system.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i can't imagine why the error would only appear when uploaded rather than on the machine if the error lies within the script.

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I ran this page on IE 7 (win xp) and FF 3 (linux) with no problems...


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •