Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Weird FF3 behaviour with drag\scroll script. Help anyone?..:(

    Ok, so here i am: every single browser deals with this no problem: except FireFox 3. (i have the latest ver.)



    It's impossible to explain: see for yourselves (only those lucky of you with FF3 will see the problem)

    the link: http://www.petergreen.jino.ru/forforums.htm

    Drag the frame once - it works perfectly. Release, and try again. Almost instantly the cursor will change into the "stop" sign and the script stops working.

    Then, After clicking on the frame and then clicking anywhere on the screel it seems to reset the whole thing - and the frame starts working again like it is supposed to. And so on, this continues forever, works, not, works, not.

    I fight with it for 2 days now.





    Anyone got ideas? Thanks so much.

  • #2
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    What "frame" and where are we supposed to drag it to?
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by _Aerospace_Eng_ View Post
    What "frame" and where are we supposed to drag it to?
    Sorry, i didn't think it wasn't obvious I made it red and thick

  • #4
    New Coder
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    When I drag it, it brings up a file dragging icon, sort of like when you click and drag an image. It doesn't work after dragging ~5px.

  • Users who have thanked itsjareds for this post:

    Peter Green (09-25-2008)

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by itsjareds View Post
    When I drag it, it brings up a file dragging icon, sort of like when you click and drag an image. It doesn't work after dragging ~5px.
    are you on FF 3 aswell?


    That's right, but it does work the first time, does it? and the third and the fifth.


    Any guesses why it does that?

  • #6
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hey guys i think i figured it out))))

    i've put a symbol in the div that has this frame (as a border) - and it magically solved everything.

    thanks itsjareds for pointing me into this idea)


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •