Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Posting a results from a form into greybox

    I have an html form that when clicked on send...
    It should open the greybox (http://www.orangoo.com/labs/GreyBox) and run the microwhois.php script.
    I have been trying to pass it by POST or GET and did not get it to work.
    Any suggestions would be really appreciate it.

    this is what i have so far...

    Code:
    <form action="dominios.php" method="GET" name="domain"
    target="gb_form" onSubmit="return gb_form(this.name)" >
    <input class="input1" name="domainname" type="text"
    value="" />
    <select name="dominio" class="select2">
    <option value="com" >.com</option>
    <option value="net">.net</option>
    <option value="org">.org</option>
    <option value="info">.info</option>
    <option value="all">Todos</option>
    </select>
    <div style="clear:both; height:63px; font-size:0px"></div>
    <div align="right" style="padding-right:18px">
    <input type="image" src="images/check.gif" name="submitBtn2"
    value="Check" />
    </div>
    </form>
    And the dominios.php contains the following:


    [ code]if (isset($_GET['submitBtn2'])){
    $domainbase = (isset($_GET['domainname'])) ?
    $_GET['domainname'] : '';
    $d_all = (isset($_GET['dominio']) && $_GET['dominio'] ==
    'all' ) ? 'all' : '';
    $d_com = (isset($_GET['dominio']) && $_GET['dominio'] ==
    'com' ) ? 'com' : '';
    $d_net = (isset($_GET['dominio']) && $_GET['dominio'] ==
    'net' ) ? 'net' : '';
    $d_org = (isset($_GET['dominio']) && $_GET['dominio'] ==
    'org' ) ? 'org' : '';
    $d_info = (isset($_GET['dominio']) && $_GET['dominio'] ==
    'info' ) ? 'info' : ''; }[/code]

    and some more code...
    Is there a way to fix this?

    Thanks in advance!

  • #2
    Senior Coder tomws's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arkansas
    Posts
    2,644
    Thanks
    29
    Thanked 330 Times in 326 Posts
    Well, since it doesn't even work correctly on their own page, that doesn't bode well for making it work elsewhere. Also, I'm unable to find gb_form on that site, and it looks like all of the usage examples use anchor tags.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    tomws...
    I did it according to http://groups.google.com/group/greyb...bd060fd81eb9eb
    thats why you cant find much on their website...

    But if you or anybody else has another way...
    that would still be good..

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Code:
    <input type="image" src="images/check.gif" name="submitBtn2"
    value="Check" />
    I'm not sure, but when using an image submit button, I don't think you can set the value equal to anything, as it is intrinsically set to "submit". Try removing the value attribute and seeing if it works.

    MM

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mad Mouser:

    I have already tried that and still no success
    Any other ideas?


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •