Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Page Loading within a Frameset

    I have a window divided into 4 seperate frames
    each frame streams media,
    and has the option to pop-up inot a larger image

    whichever image has popped up, enlarged
    the page in the frameset will go to about:blank
    such that the application would not be streaming two exactly the same data to two seperate windows

    when the popUp is called via window.open,
    the corresponding frame image is set to about:blank

    from the main window:
    Code:
    function enlarge() {
      switch (dest){
        case "14":
          window.open('pop21.htm','cam1','width=640,height=550,scrolling=no')
          top.frames['camera1'].location.href = "about:blank"
          break 
        case "25": 
          window.open('pop25.htm','cam2','width=1056,height=864,scrolling=no')
          top.frames['camera2'].location.href = "about:blank"
          break 
        default:
          alert("No camera selected")
       }
    }
    when closing the window,
    from the popUp window:
    Code:
    function winClose() {
      alert(opener.top.frames['camera1'].location.href)
      opener.top.frames[0].location.href = 'test21.htm'
    
      alert(opener.top.frames['camera1'].location.href)
      window.close()
    }
    the first alert shows "about:blank"
    the second alert then shows the full address for the selected file
    but in my window, the frame is empty.......

    so even though the src has been set
    and the alert shows that
    the page in the frame is empty

    i have tried just location instead of location.href
    have tried frames['camera1'], frames[0]
    also tried opener.top.camera1.location.href

    its just that checking opener.top.frames[0].location.href shows the correct address
    but why will the page not load?

    if i then go to that page and 'view source'
    i end up with the index page showing me the frameset layout instead of test21.htm

    are my references incorrect?
    Last edited by totallychibi; 02-19-2007 at 04:38 AM.

  • #2
    New to the CF scene
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok,
    i have resolved the problem
    the page was pointing to the right source
    as the alert shows

    however, there was a conflict with the file output
    which was why it was drawing blank pages

    it works fine now
    though i still dont understand why when viewing source it brought up the index page


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •