Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    onmouseover event working in preview, but not on live page

    Hi all,

    I'm new here, and definitely new to javascript, but have run into a problem that that I've spent waaay to much time on and just can't solve.

    Basically I have site that uses iframes to load its content. In one of the frames I have an html page that contains an image, and when you mouse over the image it is supposed to fade up a little description box. Naturally when you move the mouse away, the box disappears. I have a javascript function that fades the image up and down, and it's activated via an onmouseover event that is attached to a div that contains no content, but lays over the image to define the triggering area.

    I use Dreamweaver to preview my pages while they are stored on my computer, and everything works beautifully. However, once I upload the page to my site, that functionality disappears completely. I'm really at a loss for what to do.

    Here is the page in question: http://www.linesandwaves.com/babyiqcorp.html

    You should be able to mouseover the big image panel and see the description fade up over it.

    Can anyone help me out with this one? I am absolutely stumped at this point.

  • #2
    Banned
    Join Date
    May 2006
    Location
    England
    Posts
    664
    Thanks
    0
    Thanked 84 Times in 84 Posts
    Quote Originally Posted by ReAenimator View Post
    Hi all,

    I'm new here, and definitely new to javascript, but have run into a problem that that I've spent waaay to much time on and just can't solve.

    Basically I have site that uses iframes to load its content. In one of the frames I have an html page that contains an image, and when you mouse over the image it is supposed to fade up a little description box. Naturally when you move the mouse away, the box disappears. I have a javascript function that fades the image up and down, and it's activated via an onmouseover event that is attached to a div that contains no content, but lays over the image to define the triggering area.

    I use Dreamweaver to preview my pages while they are stored on my computer, and everything works beautifully. However, once I upload the page to my site, that functionality disappears completely. I'm really at a loss for what to do.

    Here is the page in question: http://www.linesandwaves.com/babyiqcorp.html

    You should be able to mouseover the big image panel and see the description fade up over it.

    Can anyone help me out with this one? I am absolutely stumped at this point.
    It had me stumped for the five seconds that it took to read the error message in the JavaScript console, click on view source and see immediately that (for whatever reason) your code is full of characters that don't belong.

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    San Francisco
    Posts
    45
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Hello!

    Yes, the mysterious characters seem to be the problem. Just remove the spaces in the code, oughta work.

    cc

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well it seems as if this was a pretty easy solution afterall.... like i said i'm completely new to this, but thanks so much for the help. In the future I'll use my brain as well as the error log.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •