Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2006
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    page ok in others, problem in Safari

    .....
    Last edited by nothingspecial; 05-04-2006 at 05:53 PM.

  • #2
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2006
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    resolved

    .....

  • #3
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    USA
    Posts
    1,013
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Next time please don't edit your posts to remove the contents. Doing that prevent anyone who finds this thread in the future from finding out what the solution was.

    Here's the contents of the reply shown in the subscription notification: (I added the [quote])
    Quote Originally Posted by nothingspecial
    figured it out. validated and added this sort of thing:

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

    thanks heaps!
    Learn CSS. | SSI | PHP includes | X/HTML Validator | CSS validator | Dynamic Site Solutions
    Java != JavaScript && JScript != JavaScript
    Design/program for Firefox (and/or Opera), apply fixes for IE, not the other way around.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •