Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    600
    Thanks
    17
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Image Display and Flash Issues

    Hey Guys,

    I thought I had QA'd my site as much as possible, but I've found these couple issues on at least 2 machines now and I don't know what to make of them.

    Attached is a screen shot. If you visit the actual page (www.fast48.com/sponsors.php), you can see the differences listed:

    1. The "Sponsor of the Week" at the top left isn't displaying. This is through a JS function, but so is the countdown below it is working (and I'm not getting any JS errors), so that isn't it.

    2. All the sponsor images are not displaying. I have absolutely no idea why this is happening. They are just your normal image tags. ?

    3. You can see a border around the flash header at the top of the page. This happens on every page when you rollover the flash. If you click it, it goes away, but it comes back on the very next page.

    Any ideas on these? It's extremely weird, but I've seen it more than once now so I think it's something I should be concerned about. Also, these happened in IE 6 (so it's not an ancient browser issue).

    Thanks Much.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Image Display and Flash Issues-f48.jpg  

  • #2
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    I'm not sure why your images aren't showing. I do know why your flash has that border though. MS has released an update that requires the user to click on the object to activate it. This thread might interest you Superquick solution to IE7 need to 'activate' embedded content
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    600
    Thanks
    17
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks Aero.

    This image thing is baffling ..

  • #4
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Perhaps hotlinking is enabled on your server? May want to look into that.
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||

  • #5
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    600
    Thanks
    17
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    True .. but the images that are in question are all hosted locally ..


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •