Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 10 of 10

Thread: CSS problem!

  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation CSS problem!

    i have created application which is following:
    http://abm.4esolution.com

    my css work fine on IE and Firefox, but once i upload on web, it only work on IE and little bit on Firefox, why is not working properlly on firefox once i upload to server, but it dose work little bit, so css is getting included. Please help me!

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,315
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Code:
    Error: The stylesheet http://abm.4esolution.com/style.css was not loaded because its MIME type, "text/plain", is not "text/css".
    Source File: http://abm.4esolution.com/login.php
    Line: 0
    Your server is configured incorrectly.
    Forget style. Code to semantics. Seperate style from structure, and structure from behaviour.
    I code to specs, and test only in Firefox (unless stated otherwise).

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Please tell me, what do i have to do. to fixes server problem. Thank you in advanced.

  • #4
    Senior Coder
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,315
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    It depends on what kind of server it is. Is it your server?
    Forget style. Code to semantics. Seperate style from structure, and structure from behaviour.
    I code to specs, and test only in Firefox (unless stated otherwise).

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes it is my server and its linux. if you tell me what steps to take to solve the solution to our problem, that would be Great. Thanks in advanced.

  • #6
    Senior Coder
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,315
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I'm going to guess Apache then. Find mime.types and open it up. Make an entry like below
    Code:
    text/css	css
    Forget style. Code to semantics. Seperate style from structure, and structure from behaviour.
    I code to specs, and test only in Firefox (unless stated otherwise).

  • #7
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    There is no effect by doing it, can anyone help me on this. Thank you

  • #8
    Senior Coder
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,315
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Did you restart the server?
    Forget style. Code to semantics. Seperate style from structure, and structure from behaviour.
    I code to specs, and test only in Firefox (unless stated otherwise).

  • #9
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes i did start the server, plus css is working in ie and half of firefox in uploaded version, but working full in localhost version, any idea why?

  • #10
    Senior Coder
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,315
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Well, dispite your CSS file full of non-standard properties, it's working fine now. Hold down shift when you refresh your browser.
    Forget style. Code to semantics. Seperate style from structure, and structure from behaviour.
    I code to specs, and test only in Firefox (unless stated otherwise).


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •