Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Help .. please

  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help .. please

    Hi
    I don't see any thread related to my problem .. so I hope it's okay
    to start a new thread for my particular question.

    I have never had any problems posting images on the net .. until
    the last few days

    Have no problems uploading .. but now when I go to my html
    practice board and on the sites .. all I get is a small "Box" with
    colored square .. circle and triangle.
    What is it and what does it mean??

    Appreciate any help

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Essex, UK
    Posts
    2,636
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Take it you are using IE?

    Check the setting in Tools / Internet Options / Advanced / Multimedia / Show Pictures.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks Mark for your reply ..
    Yes I use IE .. I looked in my tools, and show pictures is checked
    I am going nuts here ..

    Anymore suggestions.. please ?

  • #4
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Are the images downloading at all? Can you show us a link to your page. It might be that IE is looking for the images.

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks guys for the replies .. someone solved the problem
    for me .. I now have to have the full address of the image ..
    don't know why but heck it works and that
    is all that matters to me

    Thanks again!

  • #6
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    It might be the way you were calling the images. Something like
    Code:
    ../images/someimage.jpg
    when it should have been
    Code:
    ./images/someimage.jpg


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •