Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Birmingham, MI
    Posts
    131
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Strange List Items in Internet Explorer

    http://beta.circusbred.com/wtf.html
    Look at this page and tell me if the screenshot and what you see above it looks the same.

    I'm getting weird list items in IE, but only on pages I've created in the past few weeks, and its the only place I notice them. Strange....

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    engoku no anime
    Posts
    354
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Strange... I'm not getting them at all, in IE or any other browser. Check the character encoding and make sure it is "ISO-8859-1" like you specified.

  • #3
    Senior Coder
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    2,469
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It doesn't look like the screenshot in any browser I have. Is that a custom image you're using for the bottom one? Because with your code, there's NO way it could look anything different -- you don't have any CSS styling the links either externally or internally!
    // Art is what you can get away with. <-- Andy Warhol
    ...:.:::: bradyjfrey.com : htmldog : ::::.:...

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Birmingham, MI
    Posts
    131
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It seems to be happening regardless of charset, but if neither of you have that problem, I won't worry about it to much, and add that to my list of reasons why I hate IE.

  • #5
    Senior Coder
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    2,469
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You could have a corrupt font installed on your computer that would do that as well.
    // Art is what you can get away with. <-- Andy Warhol
    ...:.:::: bradyjfrey.com : htmldog : ::::.:...

  • #6
    Regular Coder
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Birmingham, MI
    Posts
    131
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I suppose I am overdue for a fresh install anyhow...

  • #7
    Regular Coder
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Birmingham, MI
    Posts
    131
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=314960
    If any of the standard fonts that are included with Windows are missing, you can run Windows Setup again. Setup replaces missing or changed files. If these standard fonts are missing, other Windows files may also be missing, and Setup corrects these problems.
    I love Windows soo much. I think you were correct as always bradyj. Reinstalled Windows and its working just fine now...

  • #8
    Senior Coder
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    2,469
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey, I get it on my Mac every now and then too -- fonts are still a bulky process
    // Art is what you can get away with. <-- Andy Warhol
    ...:.:::: bradyjfrey.com : htmldog : ::::.:...


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •