Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Images not showing up in IE6

    well i am back AGAIN
    - i got most of my other problems solved--

    now i just had a friend check the page and NO images show up at all
    i am running fire fox-- (I LOVE IT) and all works just fine with it

    does anyone have any idea why this is happening and how to fix it

    dang seems there is always something WRONG- -ugh


    many thanks in advance
    here are links


    THE PAGE
    THE CSS

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    engoku no anime
    Posts
    354
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I get the ALT text in Firefox and IE. Go to Google or another site, clear your cache in Firefox, and see if you still see your images.

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    engoku no anime
    Posts
    354
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I found the problem:

    "http://creativedistortion/"

    What happened to the ".com"?

  • #4
    New Coder
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hey go
    here u come to my rescue again - -thank god for u!!!!
    well this is werid but when i added the .com
    a while back the images didnt show up for me--
    but once i left it off they showed up fine

    i can see them fine and always have
    my friend couldnt see them just now

    i have cleared my cache-- so maybe that will help--

    and i have added .com to the links
    so can u see them now?
    no this isnt a cell phone ad!

  • #5
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    engoku no anime
    Posts
    354
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yep! I can see 'em in FF and IE.

  • #6
    New Coder
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    YIPPEEEE a simple fix for once- -thanks alot--
    hey go i want to thank u for pointing me to fire fox-
    i am pretty sure you told me to check it out
    my son had told me about it a few weeks ago
    but i had totally forgotten about it till you mentioned it

    i think it is much better than IE-
    hope more folks get familiar with it-
    i have told all my friends but they for the most part
    arent too comptuter literate so dont understand *sigh*

  • #7
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    engoku no anime
    Posts
    354
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    LOL

    I might have pointed you to Firefox, but I can't remember! Oh well. The important thing is that your problem was solved. Congratulations.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •