Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    265
    Thanks
    49
    Thanked 1 Time in 1 Post

    something is missing after migration

    Hi Folks.

    I migrated a site from Joomla 1.5.6 to 2.5.

    This is the old site. This is the new site.

    Can you see what is preventing the top navigation menu from displaying properly?

    Thanks.
    Last edited by SRD75; 06-27-2013 at 09:37 AM.

  • #2
    The fat guy next door VIPStephan's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Halle (Saale), Germany
    Posts
    8,662
    Thanks
    6
    Thanked 1,006 Times in 979 Posts
    Using Firebug or a similar debugging tool that’s built into every browser you can easily find out what’s different but you even see the differences in the HTML when you view the source code.

    In the old version you see this:
    Code:
    <div class="main">
            	<div class="header-menu">
                	<div class="fright row-top-menu">
                    	    		<!-- ARI Ext Menu Joomla! module. Copyright (c) 2009 ARI Soft, www.ari-soft.com -->
    
    	<ul id="ariextmenu_ariext48" class="ux-menu ux-menu-horizontal">
    					<li class="ux-menu-item-main ux-menu-item-parent ux-menu-item59 ux-menu-item-parent-pos0">…
    While in the new version the code looks like this:
    Code:
    <div class="main">
            	<div class="header-menu">
                	<div class="fright row-top-menu">
                    	    		
    <ul class="menu-nav">
    <li class="item-59 current active deeper parent">
    So you either have to adapt the HTML or the CSS.

  • Users who have thanked VIPStephan for this post:

    SRD75 (06-27-2013)

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    265
    Thanks
    49
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks Stephan.

    I installed the missing ARI Ext Menu Joomla! module, but the problem remains.

    I have created a thread on ARI Soft's forum asking for some assistance.


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •