Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    So my images shift at random when you hover...

    http://matthiesen.zzl.org/nature.html

    The second row of images. Seriously, it's aggravating me. As far as I can tell, there is no reason this should be happening. Some rows don't do it, but the number/rows that DO shift end up changing every time I try to fix it.

    Each image looks like:
    Code:
    <a href="/photography/HD/nat1.jpg" id="thumb" rel="shadowbox[nature]" title="Place 1">
    <img src="photography/nature/nat1.png" /></a>
    All of the images are coded in the EXACT same way, except for filename, obviously. There is no difference between rows, I'm letting the div width automatically set rows so I haven't even used any "br" tags!

    The rel="shadowbox" part simply refers to a third-party javascript code I'm using to display the fullview pictures, I'm pretty sure it has nothing to do with this because the links were displaying fine before...

    My css for #thumb, and everything image and link-related, looks like:
    Code:
    a:link{text-decoration:none;}
    img {border:0px;}
    
    #thumb{
    	border:0px; 
    	opacity:0.5;
    	transition: opacity .5s ease-in-out;
    	-moz-transition: opacity .5s ease-in-out;
    	-webkit-transition: opacity .5s ease-in-out;
    	padding:0px; 
    	margin:0px;}
    #thumb:hover {
    	border:0px; 
    	opacity:1.0;
    	padding:0px; 
    	margin:0px;}
    This is driving me mad. It's probably something awfully dumb.

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    101
    Thanks
    7
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Tested in FF and Safari and I'm not seeing any issues. The Hover looks quite nice, and no shifting at all.

  • Users who have thanked bdbolin for this post:

    stmatthiesen (03-29-2013)

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    CA
    Posts
    105
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    No shifting in FF 19, Chrome 25, or IE 8.

    Which browser are you using in which the shifting occurs?

  • Users who have thanked StevenHu for this post:

    stmatthiesen (03-29-2013)

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile

    As far as I know, I'm using the latest version of Chrome, on Windows 7... How odd! I suppose the fact that it's not happening for other people is reassuring news. Now I just wonder what I'm doing differently.

    Thank you very much for your input!


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •